2015. június 24., szerda

Sixth

Hi guys!
Nagyon köszönöm ismét a pipákat és a többi visszajelzést is. Ebbe a részbe próbáltam egy kis melegséget és nyári hangulatot bele csempészni, ha már nyári szünet van. Bár a kinti időjárás nem ezt tanúsítja sajnos. Jó olvasást és várom a visszajelzéseket.
Puszi Fanni~


~Tiffany Mills~


Boldog voltam, amiért Harry Liamet kérte meg arra, hogy amíg ő randizik addig Liam szórakoztasson el. Bár a filmválaszték nem volt a legjobb, de az érzés, hogy hozzá bújhattam mindent jóvátett. Tudom nem helyes bele zúgnom, mivel neki barátnője van és szereti. Ezt pedig ő mondta el nekem a sok érzelgős beszélgetéseink során. De a szívemnek egyszerűen képtelen vagyok parancsolni. Hiszen ő az unokatestvérem egyik legjobb barátja. Szemet sem szabadna vetnem rá. De a józan eszem azzal nyugtatott, hogy Liam amúgy sem nézne rám olyan szemmel, mint ahogyan én őrá. Tulajdonképpen ő mesebeli herceg, aki sosem fog eljönni számomra. Louis pedig tudom, hogy csak jobb kedvre akart deríteni azzal, hogy szerinte szebb vagyok Sophianal. Ha Liam is úgy gondolná, akkor nem lenne vele együtt. El sem hiszem, hogy egy olyan széplány, hogyan tud így bánni egy ilyen tökéletes fiúval, mint Liam. Ha az én barátom lenne és örülnék, ha vele lehetnék. Nem pedig a kifogásokat keresném, hogy miért nem tudok vele lenni. Bolond a csaj az száz százalék. Reggel gyönyörű napsütéses napra ébredtem fel. Az ágyban megfordulva láttam, hogy a mellettem lévő hely üres. Ami azt jelenti, hogy vagy csak álmodtam azt, hogy Liam ismét velem alszik, vagy pedig már ébren van. Én az utóbbira tippelnék. Kimásztam az ágyból és mosolyogva léptem az ablakomhoz. Az ablakot sarokig tártam és csak gyönyörködtem a kék égen. Néhol egy-két bárányfelhő úszott a nagy kékségen, de jelét sem mutatta, hogy esni készülne az eső. Jó néhány percig csak álldogáltam és sütettem az arcomat, majd úgy döntöttem ideje felöltözzek. Egy lenge nyári ruhát vettem ki a szekrényemből. A hajamat kifésültem és egy hajpánttal hátra fogtam. Mielőtt lementem volna ellenőriztem magam a tükörben és a ruhámon végig simítottam. Lassan lépkedtem lefelé és a konyhába beérve egy terített asztal várt. Liam pedig a tűzhely mögött állt és egy palacsintát tett egy kisebb kupac tetejére.

- Jó reggelt! – köszöntem neki vidáman és felültem a pultra, ahonnan a tevékenységét figyeltem. Kicsit beolajozta a palacsintasütőt majd egy kanál tésztát tett bele és szépen kör alakúra egyengette.

- Neked is szép jó reggelt! Szép napunk van igaz? – kérdezte mosolyogva.

- Pontosan. – bólogattam és a körmeimet piszkálgattam. Ahogy elnéztem lassan rám férne egy újabb körömfestés. Az egyik ujjamról a lakk már szinte teljesen hiányzott.

- Harry még nem ért haza. Gondolom a randi jól sikerülhetett neki. – bazsalygott. Szinte már meg is feledkeztem az unokatestvéremről. Ez is bizonyítja, hogy mennyire hatalmas vonzereje van Liamnek. Teljesen elfeledteti az emberrel a külvilágot. – Így ha szeretnéd, akkor veled maradhatok, amíg nem ér haza. Úgysincsen jobb dolgom, mint otthon ülnék, miközben azt figyelném Niall miként fosztja ki a hűtőnket. – magyarázta és nehezemre esett volna nem nevetni rajta. Niall egy eléggé kedves fiú, de nem igazán az én esetem, ha szabad így fogalmazni. Inkább csak puszta barát típus. Ez pedig igaz Louisra is. Vele sem tudnám elképzelni magam. Túl rosszfiús hozzám nézve a sok tetkója miatt. Nem azt mondom, hogy ő sem néz ki jól, mert Ő is és szőke hajú barátja is rendkívül helyesek, de nem hozzám valóak. Az én esetem az inkább a Liam stílusú srácok. Bár sosem voltam még szerelmes és az otthoni srácok sem jöttek be igazán. Az otthoni legjobb barátnőm pedig azzal ugratott, hogy biztosan nem is a fiúkat szeretem. Ilyenkor körülbelül csak a szemeimet forgattam és közöltem vele, hogy téved csak nem igazán megfelelőek az itteni fiúk. Amy pedig hitetlenkedő pillantásokat küldött felém, mert szerinte elég sok irtó helyes srác jár a mi sulinkba is. Az igaz, hogy pár helyes fiú is járt oda, de a legtöbbjük egy beképzelt felfújt majom. Nem hinném, hogy pár éjszakai alkalomnál tovább járjanak egy lánnyal. A többségük is azokért a lányokért volt oda, akiknél egyenes út vezetett a szoknyájuk alá. Liam észrevette, hogy a gondolataim eléggé elterelődtek és érdeklődve figyelt rám. Persze, hogy engem nézett, hiszen úgy bámultam, mintha egy élő Dávid szobrot csodálnék. Egy újabb palacsintát szedett ki, majd a tűzhelyet lezárta. Elkaptam róla a tekintetemet és kissé elpirulva sütöttem le a szemeimet. Liam a palacsintákat az asztalra tette és szólt, hogy jöhetek enni. Nagyot sóhajtva rugaszkodtam le a pultról és leültem az egyik székre. Vettem a tányéromra egy palacsintát és alaposan megkentem juharsziruppal. Liam közben két bögrét vett elő. – Kávét vagy kakaót kérsz? – kérdezte érdeklődve.

- Uhm… kakaót. – nyögtem ki gyorsan.

- Helyes döntés. – kacsintott rám és hátat fordított, hogy elkezdje készíteni az italomat. Nem kellett sok idő és már készen is volt. – Parancsolj. – tette le elém.

- Köszönöm. – motyogtam és nagyot ittam belőle. Valami isteni íze volt. – Liam ez nagyon finom lett. – mondtam és beleharaptam a palacsintába is. Komótosan rágtam meg és nyeltem le minden falatot.

- Eredeti Payne recept. – kacsintott és egy ellenállhatatlan félmosolyra húzta az ajkait. Kis híján leállt tőle a szívem is.
Lassan befejeztük a reggelizést és az utolsó korty kakaót is magamba erőszakoltam. Liam persze elkezdett rajtam hangosan nevetni. Értetlenül pislogtam rá, ugyanis nem értettem, mi ilyen vicces a számára.

- Jól vagy? – kérdeztem összevont szemöldökkel. Fogalmam sem volt, mi lelte hirtelen.

- Látnád az arcodat. – nevetett tovább. – Kakaó bajszod van. – nyögte ki és egy-két könnycsepp is kicsordult a szeméből.

- Ez olyan vicces a számodra? Rendes vagy. – forgattam a szemeimet.

- Várj mindjárt letörlöm. – fogta meg az egyik kezem és az asztalon át közelebb hajolt, majd egy szalvétával letörölte a számat. Pár centiméter választotta el az arcunkat egymástól. Olyan késztetés jött rám, hogy meg akarom csókolni. De aztán eszembe jutott, hogy fogalmam sincs, hogy kell csinálni így rögtön a pánik lett úrrá rajtam. Nem akarom magam leégetni előtte a bénázásomon. Aztán pedig a másik opció is ott villogott a fejemben. Sophia. Liam barátnője, akit szeret. Semmi pénzért sem én akarok lenni, aki véget vett a kapcsolatuknak, mert tudom, hogy szeretik egymást. Pontosítva Liam szereti Sophiat, ő pedig a maga kis furcsa módján szereti Liamet. Habár semmi hasonlóság nincsen köztem és a barátnője között, abban minden lány pontosan egyforma, hogy utálja azt, ha a pasija megcsalja. Már a puszta gondolat is szörnyű a lányok számára. Liam mosolyogva végigsimított az arcomon, majd óvatosan hátradőlt a székén. Az érintése pedig áramütésként szaladt végig rajtam. Ahol megérintett, ott forróság maradt maga után. Miután elpakoltunk és kiültünk az udvarba nem kellett sok idő és a szeretett unokatestvérem is megjelent.

- Sziasztok! – integetett felénk majd elém lépett és a karjait széttárta. Gyorsan megöleltem és egy puszit nyomtam az arcára.

- Milyen volt a randid? – kérdeztem érdeklődve és lehúztam magam mellé. Közben Liammel lepacsizott és mesélni kezdett.

- Hát a csaj nem volt rossz. Sőt… - vigyorgott perverzen és gondolom maga elé képzelte a jeleneteket, amiket én szívem szerint hallani sem akarnék. – Irtó dögös maca volt ekkora mellekkel. Méghozzá derékig érő hosszú hajjal. – mutatta Liammel mi meg csak összenézve röhögtünk rajta.

- Ahelyett, hogy a külsejét írnád, le inkább mesélhetnél a belső tulajdonságairól. – tanácsoltam neki.

- Belső tulajdonságnak számít az, hogy milyen hangosan tudja sikítani a nevemet? – kérdezte önelégült képpel.

- Mi a neve a lánynak? – faggattam tovább.

- Carly. – felelte mosolyogva. Talán a nagy Harry Styles nem szerelmes?

- Fogtok még találkozni? – kérdezte Liam.

- Nem tudom. Azok után ahogyan otthagytam nem hiszem. – húzta el a száját.

- Mi történt? – kérdezte aggódva.

- Hát körülbelül szó nélkül akartam meglógni a lakásából. De mielőtt épp kiléptem volna azon a nyavalyás ajtón megjelent mögöttem. Lesmárolt majd megkérdezte, hogy nem szeretném-e a napomat vele tölteni és esetleg mi lenne, ha járni kezdenénk. Nem állok készen egy kapcsolatra még és nem tervezem magam a közeljövőben lekötni egy lány mellett sem. Élni akarom az életem… így hát ezt elmondtam neki és egy szemét szoknyapecérnek nevezett és eljöttem… - magyarázta, majd a gondolataiba merült.

- Harry egy lány sem szereti azt, hogy kihasználják. Szerintem szóba sem fog veled állni többször. Ha valaki velem bánna, így és csak kihasználna többé látni sem akarnám. – mondtam neki a fejemet rázva. Liam egészen csendben hallgatott és a talajt tanulmányozta.

- Most már mindegy. Eggyel több lány utál a földön. Mit számít? – vont vállat és a bandával kapcsolatos dolgokat kezdte el megbeszélni Liammel. Dél körül kitaláltuk, hogy mi lenne, ha áthívnánk a banda másik két tagját is és csapnánk egy kis grillpartit és egy kis medencés bulit. Részemről teljesen rendben volt az egész, amíg Liam is itt van. Megterítettem a kerti asztalt és néhány színes üdítős poharat helyeztem el rajtuk. A konyhából kipakoltam a frissítőket is és színes tálakba rágcsálnivalót szórtam. Lassan Louis és Niall is megérkezett, akik nagy öleléssel köszöntöttek és megjegyezték, hogy milyen csinos vagyok ebben a ruhámban. Mosolyogva megköszöntem a bókokat, majd kíváncsian tekintettem Harryre és Liamre, akik a grill begyújtásával szórakoztak. Niall leült a hintaágyba, de menet közben megragadta az egyik chips-es tálat. Leültem mellé és lassan hintázni kezdtünk.

- Kérsz? – kérdezte és felém tolta a tálat.

- Pár szemet csak. – mosolyogtam és elfogadtam a kínálását. Bele markoltam a sajtos chipsbe és apránként elrágcsáltam.
Közben a srácoknak sikerült az első adag virslit a grillre rakniuk. Liam vállalta a felelősséget az étel sütésért, így hát aztán Harry nagy örömmel újságolta az éjszakáját Louisnak. Látom megtalálta a tökéletes embert arra, hogy a piszkos dolgokat is megossza valakinek. Niall közben már az egész tálal felfalta, de Louis elkobozta tőle, mivel az ő kedvence a sajtos és nem is érti Niall, hogy neki miért nem akart adni belőle. Niall azonban nem búslakodott talált magának másik rágcsálnivalót is az asztalon.

- Milyen volt a tegnapi estétek Liammel? – kérdezte Louis, miközben leült a másik oldalamra és az egyik karját átvetette a fejem mögött.

- Filmet néztünk. – mondtam egyszerűen.

- Aha… és milyen filmet? – érdeklődőt tovább.

- Valami horrort. Liam választotta, de én elaludtam rajta. – meséltem és közben ügyesen kicenzúráztam azt a részt, hogy féltem rajta és hozzá kellett bújjak az említett fiúhoz.

- Akkor gondolom izgalmas egy film lehetett. – jegyezte meg Harry.

- Felmegyek, felveszem a ruhám alá a bikinimet. – álltam fel és a bejárat felé sétáltam. Hallottam ahogyan Lou felajánlja, hogy segíti bekapcsolni a bikinimet, de nem éltem a lehetőséggel és úgy érzem nem is fogok.
Gyorsan ledobtam a ruhámat és magamra kapkodtam a zöld színű bikinimet. A ruhát visszavettem és a csuklómra egy hajgumit tettem. A napszemüvegemet is megragadtam és elindultam vissza lefelé a srácokhoz. A hangulat a távollétemben sem romlott meg. Nagy nevetgélésekre léptem ki és visszaültem Lou és Niall közé. Niall elővette a telefonját és készítettünk egy közös hármas képet, amit azonnal ki is posztolt a tweeterjére. Amíg Liam a második adag virslit is megsütötte addig hülyéskedéssel és viccelődéssel ütöttük el az időt. Harry egy pár percig eltűnt, majd megjelent két hangfallal és a mobilját rá kötötte és bekapcsolta a zenelejátszási listáját. Niall a zene hallatára azonnal felrángatott és addig nyaggatott, hogy táncoljak vele Katy Perri Hot n Cold című számára. Hát, amit mi ketten leműveltünk az mindennek tekinthető volt csak táncnak nem. Jobbra-balra ugráltunk a zene ritmusára a refréneket pedig közösen énekeltük a zenével együtt. Louis és Harry is csatlakozott hozzánk, Liam pedig félre tette a kisült virsliket és a telefonját elő bányászta és videózni kezdett. Rengeteget nevettem a srácokon és már most érzem azt, hogy nehezemre fog esni itt hagyni őket és visszamenni Amerikába abba az átlagos életemben. A gondolat, hogy már nincs vissza másfél hónap, hogy velük legyek elkeserített.

- Ez a videó nem láthat sehol napvilágot. – mondtam nekik nevetve és leültem Liam és Niall mellé az asztalnál.

- Ugyan már jók vagyunk. Amúgy meg gyönyörű hangod van, nem is tudtuk, hogy ilyen szépen tudsz énekelni. – mondta Lou és rám kacsintott.

- Hát a szobámon kívül nem nagyon szoktam énekelni sehol. Maximum az iskolában a kötelező műsorokon az énekkarral. – vallottam be nevetve.

- Szóval énekkaros voltál… még nem is mondtad nekem sem. – hümmögte Harry. Vállat vontam és a tányéromra tettem egy virslit és egy szelet kenyeret. A ketchup után nyúltam de Liammel a kezünk hirtelen összeért. A reggeli villámcsapás hirtelen ismét megismétlődőt.

- Tessék. – engedte el Liam és a kezét elhúzta.

- Tölthetek inni? – kérdezte udvariasan Niall.

- Köszi és persze azt is megköszönném. – mosolyogtam a szőke hajú fiúra. Melegen visszamosolygott és elvette a poharamat. Az evés nagy része továbbra is jókedvben telt. Niall és Louis versenyezni kezdtek, hogy melyikük tud több virslit megenni. Harry már a hatodik után feladta. Liammel undorodva néztünk a két srácra. De a versenyt számítani lehetett, hogy az ír barátunk nyeri meg.


- Rosszul vagyok. – dőlt hátra Lou. Niall pedig ugyan úgy tett. Van egy sejtésem, hogy fél óra múlva még mindig fog tudni enni. 

Harry kitalálta, hogy itt az ideje csobbanni egyet a medencébe. A virágmintás ruhámat az egyik napozóágyra dobtam és ügyesen beleöltem az egyik rózsaszín színű fánkszerű úszógumiba. A srácok sem haboztak sokáig, ők is ledobálták a ruháikat és fürdőgatyában ugrottak be a medencébe. Louis és Harry majdnem felborítottak a gumiból. Szerencse Liam még idejében a megmentésemre úszott. Niall is igyekezett engem menteni, így egy strandlabdával fejbe sózta Louist. Liam és Harry egyszerre röhögték ki barátjukat. De Louis addig ügyeskedett, amíg alulról fel nem borította a számomra kényelmes vízi fotelemet. Pár másodperc után miután a felszínre értem Liam hátára csimpaszkodtam és onnan fröcsköltem Louist. Majd lemásztam Liamről és elhatároztam, hogy lenyomom Lou-t a víz alá bosszúból. Bár be kellett látnom, hogy egyedül ez nem fog megvalósulni, így Niall segítségére volt szükségem. Louis a derekamnál fogva szorított magához és nem úgy nézett ki, hogy egyhamar elenged. Harry és Liam és csatát folytatott és ír szövetségesem az támadom háta mögé surrant és lenyomta a víz alá. Azonban azzal nem számoltunk, hogy Lou magával ránt engem is. Miután a felszínre jöttünk mindketten nevetésben törtünk ki. Aztán Harry kiugrott a medencéből és a lakásba rohant. Pár perc múlva pedig egy kisebb dobozzal tért vissza és a doboz tartalmát a medencébe borította. Vizi pisztolyok voltak és egyet azonnal megragadott és rögtön feltöltötte vízzel. Mindegyikünk meg fogott egyet és kimásztunk a vízből és a fűben kezdtük kergetni egymást. Úgy éreztem magam, mintha még mindig kisgyerek lennék és az ovis társaimmal játszanék. Miután elfáradtunk kissé a rohangálásban szünetet tartottunk és leültünk a teraszon és pár pohár frissítőt ittunk. Majd Liam kitalálta, hogy bonyolítsanak le egy egyszerű vízilabda meccset. A srácok bele is mentek és megkértek rá, hogy legyek én a bíró és a tartalék játékos. Bele egyeztem és leültem a víz mellé és csak a lábamat lógattam bele. Harry- Louis és Liam- Niall alkották a csapatokat. Eleinte Harryiék álltak nyerő szériában, de a meccs hátralévő részében az állást Liamnek köszönhetően elvesztették. Niall azonnal lepacsizott csapattársával majd velem is, mintha nekem is járna a részvételi pacsi, aztán kimászott a medencéből és valami győzelem táncot kezdett lejteni. Vicces látványt nyújtott be kell, hogy valljam. Louis pedig az unokatestvéremet hibáztatta, amiért nem ők nyertek. Oda úsztak hozzám és ölelést kértek, amit örömmel adtam meg nekik. A mai nap volt a legjobb nap amióta Londonba jöttem. A srácok egészen feldobják az életemet és mellettük az embernek szomorkodni sincs ideje sem kedve. Bár ha valaki egy pillanatra is elszontyolodna a többiek már körbe is veszik és jobb kedvre derítik. Egészen biztos vagyok benne, hogy egy remek nyár áll még előttünk, ami tele lesz vidámsággal és kalanddal, egy csipetnyi jókedvvel dúsítva. 

3 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Nagyon édes volt és cuki volt a rész. Amúgy igen, jó volt az ez nyárias rész, ebben a borzalmas időben, ami kint van. Komolyan megfagyok. :D
    Egyébként, nekem nagyon tetszik, hogy az egész történetnek ilyen 2012-es hatása van :D lehet csak én érzem így.
    Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Örülők, hogy tetszett a rész :) Én is szinte majd meg fagyok ebben a szörnyű időben a szobámba is a 1D-s pokrócomba ülők becsavarva, most már tényleg jöhetne a jó strandolós idő :D

      Törlés
  2. Szia! Nagyon nagyon nagyon tetszik a blogod..miközben olvastam felmerült bennem a kérdés hogy hovatünt Zayn mire leesett ez egy kicsit szíven ütött hisz imádom Zaynt.. de a történeted egyszerűen fantasztikus nem tudok betelni vele..♡♡♡*-*

    VálaszTörlés